"RIBOSPORT MM" je nezavisno preduzeće u srpskom vlasništvu osnovano 1994. Osnovna delatnost je veleprodaja ribolovačkog pribora, opreme za sportski ribolov kao i opreme za slobodno vreme.

Naše preduzeće je član evropske asocijacije trgovaca ribolovačkom opremom EFTTA (The European Fishing Tackle Trade Association) i posebno bi izdvojili veoma uspešne nastupe, kao izlagači sa sopstvenim proizvodnim programom, na međunarodnim sajmovima EFTTEX gde su naši mnogobrojni partneri prepoznali u nama pouzdanog dobavljača i odličan kvalitet proizvoda.

logoU vlasništvu preduzeća se nalaze i maloprodajni objekti FREE TIME u Beogradu i Užicu.

Sa preko 4.000 artikala vrhunskog kvaliteta u ponudi po konkurentnim cenama, podržani najboljom uslugom, postali smo lider u svojoj delatnosti. Bilo da pecate ili boravite u prirodi po suncu kiši ili snegu, mi imamo sve što vam treba.

Vođeni tradicionalnim principima poslovanja i željom za savršenstvom, koji su ujedno i pokretačka snaga našeg preduzeća, obezbedili smo konstantan rast, razvoj i proširenje ponude. Naš tim, gde je svako espert u svojoj oblasti, konstantno traži načine i rešenja da ostane korak ispred konkurencije.

Naša misija je da našim cenjenim poslovnim partnerima obezbedimo pouzdan izvor visokokvalitetne opreme za ribolov i boravak u prirodi, po pristupačnim cenama i sve na jednom mestu.

Видео-урок "Как установить Денвер" на компьютер.